Επικοινωνια

Κούρεμα

Κούρεμα

Το κούρεμα είναι το Α και Ω στην υπόθεση της κομμωτικής και γι' αυτό δίνουμε έμφαση πρωταρχικά σε αυτό.

Φιλοσοφία μας είναι να σας προσφέρουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα αλλά παράλληλα και τη δυνατότητα να φρεσκάρετε μόνοι σας εύκολα, γρήγορα και άφοβα το χτένισμα ή το styling των μαλλιών σας πριν την έξοδό σας. Μια ευκολία τόσο χρήσιμη που την επιζητούν όλοι, άντρες αλλά κυρίως οι γυναίκες!!!

Θα αναρωτιέστε, πώς επιτυγχάνεται αυτό;

Ακολουθώντας τα παρακάτω βασικά βήματα. Ξεκινάμε πάντα κάνοντας σωστή διάγνωση της τρίχας και της γενικότερης κατάστασης του τριχωτού της κεφαλής. Έπειτα αφού συζητήσουμε με τον πελάτη το αποτέλεσμα που οραματίζεται, θα του προτείνουμε ανάλογα τι του ταιριάζει. Γιατί τα μαλλιά μας δεν είναι απλά τρίχες. Είναι τρόπος έκφρασης, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας και αυτό που μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθησή μας σε μία εμφάνιση.

Κάθε φορά λοιπόν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό αλλά και με μεγάλη διάρκεια αποτέλεσμα έτσι ώστε το διάστημα που θα μεσολαβήσει από την τελευταία επίσκεψή σας, τα μαλλιά σας να διατηρούν το styling χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Να θυμόσαστε πως οτιδήποτε φέρει την υπογραφή μας είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει για τα μαλλιά σας και αυτό γιατί απλά χαιρόμαστε να σας βλέπουμε να φεύγετε με ένα τεράστιο χαμόγελο!!!

Developed by iSoftCloud