Επικοινωνια

 •  
  <div><h1><em>Κομμωτηρια Konstantinos Kontizas</em></h1><hr width="75" /><h1><em>Αργυραινα - Μυκονος</em></h1></div>
 •  
  <div><h1><em>Κομμωτηρια Konstantinos Kontizas</em></h1><hr width="75" /><h1><em>Ανω Μερα - Μυκονος</em></h1></div>
 •  
  <div><h1><em>Κομμωτηρια Konstantinos Kontizas</em></h1><hr width="75" /><h1><em>Πλατύς Γυαλός - Μυκονος</em></h1></div>
 •  
  <div><h1><em>Κομμωτηρια Konstantinos Kontizas</em></h1><hr width="75" /><h1><em>Royal Myconian Collection</em></h1></div>

Konstantinos Kontizas

Όλα ξεκίνησαν σε μια νύχτα, από μια απόφαση στιγμής και τρέλας, δικής μου (Κωνσταντίνος) και της γυναίκας μου, Μαρίας. Μόλις με 2 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της κομμωτικής, κατά τα οποία, δουλεύοντας παράλληλα με τη σχολή και αποκτώντας εμπειρία από 2 κομμωτήρια (1ο στη Μύκονο για σεζόν και 2ο στον Πειραιά για 10 μήνες), πήρα την απόφαση για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου.

Έτσι λοιπόν άνοιξα το πρώτο μου κατάστημα, επιζητώντας ένα καλύτερο μέλλον για την οικογένειά μου, αν και με πολύ ρίσκο, καθώς οικονομικά δεν ήμουν στην καλύτερη κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό όμως δεν με επηρέασε ώστε εν τέλει να κάνω την κίνησή μου... Ελάχιστοι πίστευαν σε αυτήν, καθώς αμφέβαλαν για το αποτέλεσμά της, εν μέρει και εγώ, αλλά έχοντας πίστη στον εαυτό μου και στη τρέλα μου, ακολούθησα τα Μότο της ζωής μου, «Θαρσείν χρη» και «Τολμών νικά». Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα!!!

Διαβάστε Περισσότερα

Ωρες Λειτουργιας Κομμωτηρίων

Αργυραινα - Ανω Μερα - Πλατυς Γυαλος

Δευτερα - Κυριακη

09:00 - 21:00

Royal Myconian Collection

Δευτερα - Κυριακη

08:00 - 22:00

Τι λενε οι πελατες μας

 • Αγγελική Π.

  Νοιώθω τυχερή που επιτέλους βρέθηκε ένα κομμωτήριο στη Μύκονο που θα έκανε τη διαφορά, όχι μόνο σαν χώρος, αλλά και στην τεχνογνωσία στο τομέα της κομμωτικής ...και δε θα χρειαστεί να πάω ξανά στην Αθήνα!!!

 • Γιάννης Κ.

  Δεν έχω μπει σε άλλον χώρο με τόσο ζεστό κλίμα, σωστή εξυπηρέτηση και με επαγγελματισμό προς τους πελάτες του!!

 • Ζωή Κ.

  Χαίρομαι και δίνω τα εύσημα γιατί βλέπω νέους ανθρώπους με σοβαρότητα και αγάπη σε αυτό που κάνουνε, κάτι που φαίνεται στη καθημερινότητα εντός και εκτός του κομμωτηρίου!!! Όταν με ρωτάνε που θα πάνε οι τουρίστες ή και οι ντόπιοι για να φτιάξουν τα μαλλιά τους, νύχια ή και κάποια άλλη υπηρεσία, η απάντηση μου είναι μία... στην καλύτερη ομάδα φυσικά, στο κομμωτήριο Konstantinos Kontizas!!!

Teaser

Developed by iSoftCloud