Επικοινωνια

  •  

Προφίλ

Home » Προφίλ

Λίγα λόγια για εμάς...

Όλα ξεκίνησαν σε μια νύχτα, από μια απόφαση στιγμής και τρέλας, δικής μου (Κωνσταντίνος) και της γυναίκας μου, Μαρίας. Μόλις με 2 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της κομμωτικής, κατά τα οποία, δουλεύοντας παράλληλα με τη σχολή και αποκτώντας εμπειρία από 2 κομμωτήρια (1ο στη Μύκονο για σεζόν και 2ο στον Πειραιά για 10 μήνες), πήρα την απόφαση για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου.

Έτσι λοιπόν άνοιξα το πρώτο μου κατάστημα, επιζητώντας ένα καλύτερο μέλλον για την οικογένειά μου, αν και με πολύ ρίσκο, καθώς οικονομικά δεν ήμουν στην καλύτερη κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό όμως δεν με επηρέασε ώστε εν τέλει να κάνω την κίνησή μου... Ελάχιστοι πίστευαν σε αυτήν, καθώς αμφέβαλαν για το αποτέλεσμά της, εν μέρει και εγώ, αλλά έχοντας πίστη στον εαυτό μου και στη τρέλα μου, ακολούθησα τα Μότο της ζωής μου, «Θαρσείν χρη» και «Τολμών νικά». Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα!!!

Τα κομμωτήρια Konstantinos Kontizas εγκαινιάστηκαν το 2012 με το πρώτο κατάστημα να βρίσκεται στη Σαλαμίνα, Λεωφόρος Σαλαμίνος 141**. Εκεί έγιναν τα πρώτα βήματα μιας ανερχόμενης σπουδαίας πορείας στον καλλιτεχνικό κόσμο της κομμωτικής και όχι μόνο!!!! Όλα αυτά με πολύ κόπο, αγάπη και τεχνογνωσία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς τους πελάτες μας, γι' αυτό άλλωστε το όνομα του Κωνσταντίνου, και ιδιοκτήτη της επιχείρησης, δεν άργησε να γίνεται γνωστό για τις μοναδικές δημιουργίες του!!!! Ένα διάστημα 2 χρόνων ήταν αρκετό για τη δημιουργία ενός πολύ ικανοποιημένου πελατολογίου που οδήγησε σε μια ανοδική πορεία και συνέβαλε στην επίσπευση της εξέλιξης της επιχείρησής μας.

Ανοίγουμε, λοιπόν, τα φτερά μας για τη Θεσσαλονίκη, πατρίδα της γυναίκας του Κωνσταντίνου, εγκαινιάζοντας το δεύτερο κατάστημα στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 132 *. Ακολούθησε μια 5ετής δυναμική πορεία στη Θεσσαλονίκη, όπου έλαβαν χώρα προσωπικά σεμινάρια προς κομμωτές σε Σαλαμίνα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη και παρουσιάσεις σε αίθουσες ξενοδοχείων με το σωματείο δυτικής Θεσσαλονίκης, αλλά και στη φημισμένη έκθεση κομμωτών - αισθητικής Beauty.

Ο πήχης ανέβηκε ψηλότερα και έτσι το 2016 λαμβάνεται η απόφαση να ανοίξουμε το 3ο μας κατάστημα που θα έκανε τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα...στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, τόπο καταγωγής του Κωνσταντίνου. Εκεί σε μόλις έναν χρόνο το κομμωτήριο Konstantinos Kontizas ξεχώρισε και έγινε γνωστό για τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία του. Οι μοναδικές δημιουργίες του συνέβαλαν σε μια σειρά από δυνατές συνεργασίες με αλυσίδες 5άστερων ξενοδοχείων, βίλες αλλά και κότερα!!!

Το 2018 ανοίγουμε δίπλα στο κομμωτήριο μας έναν όμορφο χώρο με αντρική και γυναικεία ένδυση, το ΑΑ street fashion, με άμεση πρόσβαση από το κομμωτήριο, δημιουργώντας αυτομάτως, έναν πολυχώρο μοναδικό για τα δεδομένα του νησιού. Πλέον ο άντρας, αλλά και η γυναίκα, μπορεί να έχει όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς σε έναν ενιαία διαμορφωμένο χώρο!!!!

Το 2020 κάνουμε το επόμενο βήμα μας στη Μύκονο. Με τη σκέψη ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, ανοίγουμε το 2ο κατάστημά μας στη Μύκονο, στον Πλατύ Γυαλό. Το κατάστημα λειτουργεί μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, με στόχο να καλύψει όλες τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργούνται εκείνη την περίοδο.

Και ερχόμαστε στο 2022 όπου καλοσορίσαμε το τρίτο και πιο πρόσφατο μέλος της οικογένειάς μας στη Μύκονο. Το κατάστημα στην Άνω Μερά. Η αγάπη μας σε αυτό που κάνουμε, αλλά και η καθημερινή σας στήριξη μας πάει ένα βήμα παραπάνω ώστε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα αλλά και την εξυπηρέτηση σας ακόμα καλύτερη!!!

Η αγάπη, το μεράκι και η τεχνογνωσία, απώτερος σκοπός μας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!! 

*  Θα θελαμε να σας ενημερώσουμε ότι το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη διέκοψε τη λειτουργία του από τον Ιούνιο του 2018 λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του ιδιοκτήτη.
** Το κατάστημα στη Σαλαμίνα δεν λειτουργεί σήμερα υπό την διεύθυνση των Κομμωτηρίων Konstantinos Kontizas.

Developed by iSoftCloud